Széchenyi 2020
Tercia Partiszerviz / Catering Sopron

Partiszervíz

A Tercia partiszervíz megvalósít mindent, ami rendezvényszervezés. Ötvözi a catering és a klasszikus rendezvényszervezés szolgáltatásokat. Rendezvényszervezés szolgáltatásunkkal pontosan olyanná formálhatod az eseményt, amilyennek megálmodtad. Legyen az céges rendezvény, esküvő, lakodalom, bál, születésnap, megnyitó és avatóünnepség, állófogadás, konferencia vagy kerti party.

Bátran kijelenthetjük, hogy a nyugati régióban vezető szerepet töltünk be a partiszervízek / cateringek világában. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, állófogadásról, ültetett vacsoráról, születésnapról vagy keresztelőről, kivételes szakértelemmel vágunk bele minden munkába, minden alkalommal. Az általunk megadott költségvetés pontos és átlátható, nincsenek rejtett költségek. Eszköztárunkat folyamatosan bővítjük, így az amúgy sem kis készletünk egy időben akár 1000-1500 fő vendéglátását is zökkenőmentesen kiszolgálja.


Kérjen ajánlatot!

Családi rendezvények

Csapatunk számtalan születésnapon, keresztelőn, kerti party-n közreműködött már. Ha nincs kedvetek egész nap a konyhában állni, akkor rajtunk a sor! Tervezzük meg együtt a menüsort, és nektek csak az a dolgotok, hogy kiélvezzétek! Nem kell azon idegeskednetek, hogy sós lett-e a leves, vagy elég lesz-e a hasábburgonya.

Évente nagyjából 50 családi rendezvényen veszünk részt, kisebbeken és nagyobbakon is egyaránt.

Céges rendezvények

Ha egy hangulatos, magas minőségű vacsorával/ebéddel szeretnéd megköszönni kollégáidnak az egész éves együttműködést, bizalmat és kitartást, akkor jó helyen jársz! Változatos, sokrétű gasztronómiai élményt nyújtunk, legyen szó tálszervízről vagy svédasztalos kiszolgálásról.

Számunkra az a legfontosabb és legmegnyugtatóbb, amikor a megrendelőnk is igazán vendégként érzi magát a saját rendezvényén.

30-50 céges rendezvényt bonyolítunk le évente.

Esküvői kitelepülések

Külsős esküvőt általában akkor választanak a párok, ha valamiért belső helyszínen nem fér el a násznép, viszont ragaszkodnak egy szolgáltatóhoz. Általában ezek vagyunk mi!

A több évtizedes múltra visszatekintő étteremlánc megoldást kínál erre a problémára, hiszen szinte mindenféle külsős helyszínen tudunk catering szolgáltatást biztosítani a szertartást követő agapétól, a pezsgős koccintáson keresztül az éjféli vacsoráig, de ha kérik, a másnapi morzsapartin is segédkezünk. Egyedi, személyre szabott ajánlatokkal szolgálunk a pároknak, hogy minden tökéletes legyen a Nagy napon.

A catering szolgáltatás mellett, az esküvőhöz szükséges asztalok, székek, tányérok, poharak, evőeszközök, pultok, melegen tartók és egyéb berendezések biztosítását is vállaljuk, így ezzel sem kell külön foglalkoznotok.

Mi levesszük az étkezéssel kapcsolatos terhet a vállatokról, ti csak élvezzétek a napotokat!